Printer Friendly Version 10/07/2017 Предавање о институционалном уређењу Краљевине Белгије у Асоцијацији Валонија-Брисел Интернационал @ 13 July 2017 03:42 PM

У оквиру двонедељног курса француског језика за запослене у државној управи, који се одржава у Монсу од 3. до 15. јула 2017. године, 10. јула 2017. организовано је предавање о институционалном уређењу Краљевине Белгије у Асоцијацији Валонија-Брисел Интернационал. Учеснике курса је поздравила и уводно предавање одржала госпођа Паскалин Ван Бол, директорка Одељења за међународне стипендије, предаваче и лекторе, а експозе о институционалном уређењу Краљевине Белгије и међународним односима Валоније и Брисела Михаел Ламхасни, заменик генералног директора. То је била прилика и за сусрет и разговор са дипломатским представницима у Бриселу.

Ове године полазник курса из Србије је др Славољуб Царић, начелник Одељења за међународно правне послове у Министарству спољних послова. Испред Амбасаде предавању је присуствовала министар саветник Ирена Бановчанин.

* * * * *